Rólam Masszázsról Árak Cikkek Termekek Kapcsolat Bio-body
 

 

STEVIA

 

FLAVON®

Leírás: http://www.flavonmax.com/images/prof_dinya_z.jpg

 

FLAVON®
Az étrendkiegészítő

Prof. Dr. Dinya Zoltán a Magyar Tudományos Akadémia doktora, évtizedek óta kutatja a flavonoidokat, és a témában több mint 150 tudományos publikációt adott közre. 1942-ben született Endrődön. Egyetemi tanulmányait Debrecenben végezte. 1974-ben doktorált morfin-típusú kábítószerek hatásmechanizmusának értelmezéséből. 1978-ban kandidátus, majd 2002-ben az MTA doktora lett. Hosszabb időt töltött tanulmányúton Olaszországban, az USA-ban, Angliában, valamint a Szovjetúnióban, melyeknek köszönhetően széleskörű nemzetközi szakmai kapcsolatokkal rendelkezik. Fő kutatási területe a növényi eredetű anyagok izolációja, szerkezet- és hatástani vizsgálata. Az elmúlt 10 évben a funkcionális táplálkozás, a táplálék-kiegészítők és a kemoprevenció vizsgálata alkotják fő kutatási területeit. 2005 óta a Flavon Group Kft. tudományos hátterét biztosítja, 2012 szeptemberétől főállású munkatársként.

1933–1936 között Szent-Györgyi Albert és munkatársai mutattak rá először a flavonoidok élettani tulajdonságaira. A flavonoidok és biohasznosulásuk kutatása ma világszerte intenzíven folyik, de számos magyar kutató világhírű kémiai, élettani eredményei nyomán elismert, tipikus magyar kutatási terület. Ma kb. 10 000 flavonoid típusú vegyületet ismerünk. Ezek gyakorlatilag csak növényekben fordulnak elő, és számos funkciót töltenek be.

„A flavonoid tartalmú növényi kivonatok jelentősége egyre nő. Ezek étrend-kiegészítők, hatásuk nem rendelhető egy összetevőhöz: ezeknél a készítményeknél az egész keverék több száz összetevője fejti ki a hatást. A Flavon termékek mindegyikéről elmondható, hogy összetételük, élettani jellemzőik, stabilitásuk, egyedülálló lekvár megjelenési formájuk, ellenőrzöttségük, szermentes alapanyagaik következtében méltán világszínvonalat képviselnek, és kiegészítik – de nem helyettesítik – a hagyományos terápiát.

A termékek összetevői a tudomány eddigi eredményei alapján tudatosan lettek összeválogatva. A Flavon termékcsalád tagjai azon csekély számú étrend-kiegészítők közé tartoznak, melyeknek ismert a legtöbb kémiai összetevője, részletes tudományos vizsgálatok, eredmények támasztják alá a tudomány eddigi megállapításaival összhangban álló tulajdonságait. Ezekről a termékekről nyugodt lélekkel kijelentem, hogy a piacon általam ismert – és elég jól ismerem ezt a területet – forgalomban lévő készítmények közül a legnagyobb hatóanyag-tartalommal, illetve a legideálisabb összetétellel és bio hozzáférhetőséggel rendelkeznek. Semmiféle mellékhatásukról nem tudunk. Fogyasztásukat mindenkinek ajánlom.”

Akár egy darab étrend-kiegészítőhöz is hozzá tud jutni rajtam keresztül:
http://www.flavonmax.hu/hu/flavonmax

Ha esetleg olcsóbban szeretne rendszeresen vásárolni, akkor itt tud regisztrálni:
https://www.flavonmax.com/onlineoffice/ForAll/Registration.aspx?sponsor=M-80433

Ha vonzza az üzleti lehetőség, akkor ide kattintva megkaphat minden információt:
http://www.flavonmax.com/referral/index.php?sponsor=M-80433&lang=HU

 

Forrás:http://www.flavonmax.hu

 

 

<<Vissza

 

Telefon: +36-70/233-7409 Pünkösti Gábor

E-mail: info 'kukac' bio-body 'pont' hu

Személyi edzés