Rólam Masszázsról Árak Cikkek Termekek Kapcsolat Bio-body
 

 

Irodai mobil masszázs

Relaxációs masszázs

Svédmasszázs

Sportmasszázs

Gyógymasszázs

Szegmentmasszázs

Kötőszöveti masszázs

A masszázs ellenjavallatai

 

 

 

 

 

 

Irodai mobil masszázs

Az irodai mobil masszázs az egyik legjobb stresszoldó masszázs, mely rövid időt vesz igénybe és akár a munkahelyen is megoldható. A masszázs ruhán keresztül, vivőanyag nélkül, akupresszúrás pontokat érintve, egy erre a célra kifejlesztett speciális székben történik. Kiterjed a nyak, a váll, a karok, a hát és a derék területeire, ezzel felfrissítve a túlzottan igénybevett testrészeket. A masszázs felfrissít, javítja a közérzetet, ezáltal a koncentrálóképességet is növeli.
Minden munkaadó számára fontos, hogy testileg és szellemileg erős, terhelhető munkatársakkal dolgozzon. Hatása azonnali és garantált!

Ön is szeretne 15 perc alatt újra tettrekész, motivált alkalmazottakat? Szeretné, ha alkalmazottai azt éreznék, hogy munkaadójuk foglalkozik velük? Ha igen, akkor hívjon bátran!

A masszázs időtartama 15 perc személyenként.

Többféle finanszírozási lehetőség közül választhat:

  • munkaadó általi finanszírozás,
  • munkavállaló általi finanszírozás,
  • közös, a munkaadó és a munkavállaló általi finanszírozás lehetősége.

 

Bízom benne, hogy szolgáltatásaim felkeltették érdeklődését és mihamarabb elégedett ügyfeleim között tudhatom Önt és cégét.

Frissítő masszázs konferenciákon és rendezvényeken

Változatosabbá, színesebbé és sikeresebbé teheti rendezvényét, konferenciáját egy 15 perces frissítő masszázzsal vendégei számára. Ezen frissítő masszázs az irodai mobil masszázshoz hasonlóan ruhán keresztül történik.

A szolgáltatás ára függ a rendezvény jellegétől, helyszínétől és időtartamától. érdeklődjön a +3670/233-7409-es telefonon vagy az info@bio-body.hu e-mail címen!

<<Vissza

 

Telefon: +36-70/233-7409 Pünkösti Gábor

E-mail: info 'kukac' bio-body 'pont' hu

Személyi edzés