Rólam

Pünkösti Gábor - erő- és kondicionáló edző

2001-ben kezdtem el súlyzós edzésekkel foglalkozni. Kezdetben csak az egészséges életmód mellett próbáltam változtatni a külsőmön, majd naturál testépítőként 2010-ben és 2011-ben próbára tettem magam a versenyzés területén is. Remek kihívás és tapasztalatszerzés volt, de túlságosan nem ragadott magával a sport ezen világa. Edzőként egyre inkább motivált a használható funkcionális erő fejlesztése, amelyet egy élsportoló és egy átlagember is egyaránt jól kamatoztathat mindennapjaiban. Az esztétikus külső megteremtése mellett küldetésemmé vált a mozgásminőség optimalizálása is klienseimnél. Mindig azt az utat keresem, ami a leghatékonyabban az egészség megőrzése, illetve maximalizálása mellett a lehető legjobb eredmény eléréséhez vezet.

Végzettségek Eredmények Miben tudok segíteni? Vendégeim mondták rólam

Edzések

Hogy mi is igazából a személyi edzés? Egy egyénre szabott edzésprogram folyamatos tervezése és kontrollja a vendég fittségi állapotának és céljának megfelelően. Az edzés egy személyi edzővel olyan élmény, amit soha nem érezhetett az, aki eddig csak egyedül edzett. Ugyanis az edző egyetlen feladata, hogy motiváljon és segítsen elérni a kitűzött célt.

Árak

Az árak megegyezés szerint, edzéstípustól függően változnak.

- Személyi edzés a Maros Fitt Parkban
- 15 perces passzív nyújtás, stretching
- 30 perces személyi edzés
- 60 perces személyi edzés
- 90 perces személyi edzés
- Páros személyi edzés
- Kis csoportos edzés (3-6 fő)
- Start csomag (állapotfelmérés, edzéstervezés, táplálkozási tanácsadás)
- Kontroll edzés
- Mobil személyi edzés (Szegeden és környékén)
- TRX edzés
- Boot Camp (4-20 fő)
- FMS Szűrés, kiértékelés és korrekciós terv

Bővebben

Termékek

Flavon ®

Online személyi edzés

Az online személyi edzés, mint szolgáltatást, olyan edzeni vágyóknak ajánlom, akik az időbeosztásuk vagy más egyéb okok miatt nem tudnak edzőterembe járni, de szükségük van egy szakmailag felkészült edző útmutatására.


Bővebben

Kapcsolat

+36-70/233-7409
Pünkösti Gábor

info@bio-body.hu


facebook